Running Dinner 2019 Running Dinner 2019

Vorming & Toerusting organiseert op 9 februari 2019 een Running Dinner.

Heb je zin in een gezellige avond uit?
Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten?
Vind je het leuk om bij te praten met gemeenteleden?
Vind je het fijn om in het gesprek je leven en geloof te delen?
Of hou je gewoon van lekker uit eten gaan? 
Dan nodigen wij  je uit om je op te geven voor het Running Dinner. Neem gerust een vriend of vriendin mee als je dat prettiger vindt!


Hoe werkt dat?
Bij ons Running Dinner zijn er twee rollen: die van kok en die van gast.
Als kok ontvang je bij je thuis twee keer een groepje van vier tot zes gasten. Voor het ene groepje kook je een voorgerecht en voor het andere een hoofdgerecht.
Als gast ga je gezellig uit eten bij het gemeentelid dat zich als kok heeft opgegeven. Het voorgerecht eet je bij de ene kok en het hoofdgerecht bij de andere.

Na het voorgerecht en het hoofdgerecht gaan zowel de koks als de gasten naar de Voorhof. Daar genieten we samen van het nagerecht en praten we nog wat gezellig na.

Je kunt je voor beide rollen opgeven. 
Vind je het leuk om gemeenteleden te laten proeven van jouw favoriete recept of laat je jezelf graag eens iets voorschotelen, meld je dan uiterlijk 26 januari aan als kok of gast bij Elma Tolenaars tel. 0184-414462 email: of bij Marjan Boer tel. 0184-415063 email :

Als gast word je om 17.30 uur in de Voorhof verwacht. Daar hoor je met wie en waar je naar toegaat voor het voor- en het hoofdgerecht.
De kosten zijn voor een volwassene € 5,00 euro en voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. Dit geld wordt o.a. gebruikt om het nagerecht te betalen. Mocht je geen vervoer hebben, dan kan hiervoor gezorgd worden.


Omdat de voorbereidingen langzaamaan gaan beginnen komen wij graag al in contact met mensen die zouden willen koken.
Ook als je nu al weet dat je mee wilt eten kun je je opgeven bij de hierboven vermelde contactgegevens.

Reserveer de datum alvast in je agenda!


 

terug