Algemeen
Het kerkblad Ik Geloof is een uitgave van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht en verschijnt elfmaal per jaar.
Het blad wordt bij alle leden thuis bezorgd of – op verzoek – per post toegestuurd.
Ook is het mogelijk in plaats van een papieren editie een e-mail uitgave te ontvangen. Even uw e-mailadres doorgeven via kerkblad.ik.geloof@gmail.com.

Contact met Redactie
De Redactie is bereikbaar via emailadres kerkblad.ik.geloof@gmail.com

Aanvragen Inlogcode
In verband met de Wet op de Privacy is er voor gekozen om Ik Geloof achter een wachtwoord te zetten, zodat de internet zoekmachines geen grip hebben op de informatie. Om Ik Geloof in te kunnen zien moeten leden van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht zich hier aanmelden. Men krijgt dan per omgaande een inlogcode toegestuurd.

Klik hier als u al een wachtwoord heeft.

Nog geen wachtwoord, stuur dan een email met uw naam, adres en postcode naar info@gksliedrecht.nl en u krijgt dan z.s.m. een email met de inlogcode.